Vissza kellett fordítani a repülőt, mert egy nő a reptéren hagyta a csecsemőjét

2019. március 12., 08:29

Szerző:

Menetrend szerint indult a Saudi Airlines Dzsiddából Kuala Lumpurba tartó járata, ám nem sokkal felszállás után vissza is fordult az Abdulaziz király nemzetközi repülőtérre, mivel egy nő otthagyta a gyermekét – írja a BBC.

A légiforgalmi-irányítók nem akartak hinni a fülüknek, és kérték a pilótákat, ismételjék meg a visszafordulás okát. Az internetre is felkerült felvételen hallatszik, hogy a pilóta elmondja, a nő nem hajlandó a gépen maradni, miután rájött, csecsemője nincs vele.

Egy olyan verzió is kering a történtekről, hogy a nő a nagyobbik gyerekére bízta a kicsit, aki a csecsemővel egy másik géphez tartó buszra szállt fel, és nem a megfelelő géphez mentek. (Hogy ez hogyan volt lehetséges, azt nem tudni).

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.