Üdv a XXI. században: keresztet nyomott le a lánya torkán, hogy kiűzze belőle az ördögöt

2018. január 12., 16:03

Szerző:

Juanita Gomez 2016 augusztusában Oklahoma Cityben ölte meg lányát, a vallomása tanúsága szerint akkor, amikor megpróbálta kiűzni belőle az ördögöt. Geneva Gomez holttestét a padlón fekve találták meg a nő anyjának a lakásában felismerhetetlenségig összeverve, olyan pozícióban, mintha keresztre lett volna feszítve. Mellkasán egy feszület volt.

Az 51 éves Juanita Gomezt azonnal letartóztatták. Elismerte, hogy megverte a lányát, és lenyomott a torkán egy vallási érmet és egy keresztet. Állítása szerint ezt azért tette, mert

gyermekét megszállta az ördög és megpróbálta belőle kiűzni.

A boncolás eredményei szerint a 33 éves nő halálát a testét ért ütések okozták.

A perben Juanita Gomez megpróbálta eljátszani, hogy mentális problémáktól szenved, hogy beszámíthatatlannak nyilvánítsák, de az esküdtszék bűnösnek találta.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.