Trump csapata egy kertépítő cég parkolójában tartott sajtótájékoztatót a Four Seasons helyett

Feltehetően elnézték a helyfoglalást.

2020. november 8., 13:58

Szerző:

Donald Trump szombaton kiírta a Twitterre, hogy ügyvédje, a kampánycsapatában is tevékenykedő Rudy Giuliani „nagy sajtótájékoztatót” tart a Trump-kampány további stratégiájáról Philadelphiában a Four Seasons Total Landscapingnél - írja a 444.

Nem sokkal később válaszolt az elnöknek a Four Seasons hotel hivatalos Twitter-profilja, azt írták, hogy a félreértések elkerülése végett közlik: nem a philadelphiai Four Seasons hotelben lesz a sajtótájékoztató, hanem a Four Seasons Total Landscapingnél, ami egy másik helyszín, és semmilyen kapcsolatban nem áll a hotellel.

Hamar kiderült, hogy Four Seasons Total Landscaping egy kertépítő cég Philadelphia külső részén, és Giuliani valóban a vállalkozás parkolójában volt kénytelen megtartani a sajtótájékoztatót, nem messze egy szexshoptól és egy temetkezési vállalkozótól.

 

 

 

Bár Giulianiék nem tisztázták, hogy miért foglalták le ezt a helyszínt, az amerikai közösségi médiában hamar elterjedtek az azzal kapcsolatos viccek, és a legtöbben tényleg arra gyanakodnak (és tényleg ez a legvalószínűbb), hogy Trumpék a Four Seasonsbe akartak foglalni, csak benézték.

 

 

 

A sajtótájékoztatón Giuliani a választással kapcsolatos jogi aggályait sorolta, miközben Donald Trump, aki továbbra sem ismeri el a vereségét és csalással vádolja a demokratákat, egyik virginiai hoteljében golfozott.Az egyik tudósító a sajtótájékoztatón kérdezte meg Giulianit, mit szól ahhoz, hogy Biden bejelentette, hogy győzött, mire Giuliani csak ennyit mondott: “Ne legyen nevetséges!”

Tegnap 21:17

Bűnösnek mondta ki csütörtökön egy brit bíróság a nigériai szenátus volt alelnökét és feleségét, akik a vád szerint megszervezték egy nigériai utcai árus Londonba csempészését azzal a céllal, hogy egy ottani kórházban kivetessék a férfi veséjét és azt súlyos vesebetegségben szenvedő lányuknak adományoztassák – közölet a brit Királyi Ügyészség (CPS).

Tegnap 19:55

Elfogtak Montenegróban egy dél-koreai férfit, akiről a rendőrség azt feltételezi, hogy a Terraform alapítója, a nemzetközileg körözött Do Kwon egykori „kriptokirály” lehet – jelentette a Vijesti.me podgoricai hírportál csütörtökön.

Tegnap 19:05

Oroszország destruktív lépésként értékeli a szlovák MiG 29-es vadászgépek átadását Ukrajnának, ami ellentmond az Európai Unió békés rendezést sürgető retorikájának – jelentette ki csütörtökön Alekszandr Gruskov orosz külügyminiszter-helyettes.

Tegnap 18:45

Az országoknak nem szabadna alávetniük szuverenitásukat az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) – jelentette ki csütörtökön Elon Musk, a Twitter elnök-vezérigazgatója, akinek szavait a WHO főigazgatója nyomban visszautasította a mikroblogportálon, nevének említése nélkül álhírterjesztéssel vádolva meg az amerikai multimilliárdost.