Többen meghaltak egy orosz bombázás miatt Odessza közelében

A helyi hatóságok szerint 18-an haltak meg.

2022. február 24., 12:35

Szerző:

A helyi hatóságok arról számoltak be, hogy 8 férfi és 10 nő halt meg az ukrajnai Odessza közelében – írja a Kyiv Independent egy Facebook bejegyzés nyomán.

Az Ukrajna fekete-tengeri kikötővárosa melletti Lypetske falu katonai bázisát bombázták le az oroszok, amelynek eddig 18 áldozatáról számoltak be. A bejegyzésben megrázó képeket is osztottak meg a robbanásról.

 

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

Tegnap 20:07

Egy fiatal nő volt az a lövöldöző, aki három gyereket és három felnőttet halálosan megsebesített Nashville-ben egy keresztény magániskolában hétfőn – közölte a helyi rendőrség vezető tisztségviselője.

Humza Yousaf eddigi egészségügyi minisztert választották a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (SNP) új vezetőjévé. A vezetőválasztási versengés hétfőn bejelentett eredménye azt is jelenti, hogy Yousaf lesz Skócia következő miniszterelnöke.

2023. március 27., 12:59

Ismeretlen fegyveresek rátámadtak egy tévészékházra az albán fővárosban, Tiranában hétfőre virradóra, és megöltek egy biztonsági őrt – számolt be az albán média rendőrségi információkra hivatkozva.