Terjedésnek indult a Real Madridban a korona

Mi lesz így a spanyol csapattal? 

2021. december 15., 16:50

Szerző:

Luka Modricnak és Marcelónak is pozitív lett a koronavírustesztje – ezt a labdarúgók klubja, a Real Madrid jelentette be szerdán.

A spanyol bajnokságban éllovas együttes közleményében nem tért ki arra, hogy a 36 éves horvát középpályásnak és a 33 éves brazil védőnek vannak-e tünetei, azt viszont hangsúlyozta, hogy az ország egészségügyi előírásait figyelembe véve mindketten karanténba kerültek, és kihagyják a csapat vasárnap esti, Cádiz elleni hazai bajnoki összecsapását.

Carlo Ancelotti együttese 17 mérkőzésen 42 pontot szerzett a La Ligában. Nyolcpontos előnnyel vezeti a tabellát az egy meccsel kevesebbet játszott Sevilla előtt.

(Kiemelt kép: A Real Madrid védője, Marcelo és a támadója, Karim Benzema a 2021. november 24-én. (Fotó: Szergej GAPON / AFP)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.