Szuperhősök csaptak le a drogdílerekre

Négy rendőr Marvel szuperhősöknek öltözve hajtott végre egy drograzziát a perui Lima városában.

2022. november 3., 11:52

Szerző:

A tisztek azért öltöztek be szuperhősöknek, hogy beolvadjanak a Halloweent ünneplő helyi lakosok közé. Az akció a Marvel fedőnevet kapta – közölte a BBC.

A BBC által közzétett videóban látszik, hogy ahogy az Amerika kapitánynak öltözött tiszt Thor kalapácsával töri be a drogkereskedők házának ajtaját. Bent 3250 csomag kokain pasztát, több csomag kokain port és marihuánát találtak. A "szuperhősök" az akció során négy gyanúsítottat vettek őrizetbe.

(Kiemelt képünk: A Perui Nemzeti Rendőrség által kiadott képen a perui rendőrség által letartóztatott kábítószer-kereskedők, akiket a Marvel Bosszúállóknak öltözve tartóztattak le egy titkos akció során Limában 2022. október 31-én. A perui rendőrök a Marvel Bosszúállók című sorozatból merítettek ihletet a kokacserje-kereskedők elleni akcióhoz egy kelet-limai városrészben, ahol négy rendőr szuperhősöknek öltözve razziát tartott egy házban - közölte a rendőrség 2022. november 1-jén. Perui Nemzeti Rendőrség / AFP)

Caj Jing-ven tajvani elnök szombaton lemondott a kormányzó Demokratikus Haladás Pártja (DPP) vezetéséről, miután pártja több fontos helyen vereséget szenvedett a helyhatósági választáson.