Szinte mindenki meghalt a balesetben

14-en ültek a helikopteren, 13-an biztosan meghaltak.

2021. december 8., 13:49

Szerző:

Az indiai vezérkari főnököt is szállító katonai helikopter szerdai balesetében a gépen tartózkodó 14 emberből legkevesebb 13 életét vesztette – közölte egy meg nem nevezett kormányzati forrás, amelyet a Reuters brit hírügynökség idézett.

Továbbra sem lehet tudni azonban, hogy ha valaki életben maradt, akkor ki – tette hozzá a forrás. A helikopteren Bipin Ravat tábornok, vezérkari főnök és felesége, valamint magas rangú tisztségviselők utaztak – közölte korábban az indiai légierő. A katasztrófa a déli Tamilnádu államban, Kúnúr város közelében történt, a helikopter Mi-17V5 típusú volt.

(A 2021. december 8-án közreadott, 2018. január 12-én készült képen az indiai hadsereg vezérkari főnöke, Bipin Ravat tábornok sajtótájékoztatót tart Újdelhiben. Az indiai légierő közlése szerint a déli Tamilnádu államban, Kúnúr város közelében lezuhant egy Mi-17V5 típusú katonai helikopter, amelynek fedélzetén mások között az ország hadseregének vezérkari főnöke, Bipin Ravat tábornok és felesége utazott. A Praszat Barati nevű közszolgálati tévé három, kórházba szállított sérültről szólt, de nem lehet tudni, hogy kik ők. MTI/AP)