Saját gyermekei kértek távoltartási végzést a Queens of the Stone Age énekese ellen

A gyermek azt állítják, félnek apjuktól.

2021. szeptember 10., 16:43

Szerző:

Josh Homme gyermekei jogi védelmet kértek a bíróságtól apjukkal szemben, állításuk szerint ugyanis félnek az énekestől, aki már többször is bántalmazta őket – írja az NME. A TMZ birtokába került jogi dokumentumok szerint a Queens Of The Stone Age frontemberének két fia családon belüli erőszak miatt nyújtott be – anyjukon keresztül – keresetet távoltartási végzésre. A tízéves Orrin és az ötéves Wolf vallomása szerint félnek apjuktól, idősebbik fia azt is állította, hogy a közelmúltban olyan is előfordult, hogy apja megragadta a nemi szervét.

A gyermekek elmondása szerint többször is előfordult már, hogy Homme fizikailag bántalmazta, vagy épp verbálisan sértegette őket, továbbá többször vezetett részegen, amikor rájuk kellett volna vigyáznia. Az is kiderül a jelentésből, hogy Homme többször is halálosan megfenyegette a gyermekek édesanyja, Brody Dalle énekesnő párját. Az énekesnek nem ez az első családon belüli erőszakról szóló ügye, legutóbb 2019-ben, válásuk után volt erőszakos az énekes, Brody Dalle vallomása szerint ugyanis részegen lefejelte őt.

(Kiemelt kép: SEBASTIEN BOZON / AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.