A nyugodt repülés érdekében gyerekmentes járatot indít egy légitársaság

Nyugodt és pihentető repülést kínálnak, gyerekmentes körülmények között. A Corendon Airlines járata novembertől repül Amszterdam és a holland Curacao között. Az A350-es járat 93 normál és 102 gyerekmentes üléssel repül.

2023. szeptember 1., 15:18

Szerző:

A társaság biztosít továbbá kilenc, extra lábtérrel rendelkező széket is – utóbbi üléseket függönyökkel és falakkal fogják elválasztani a többitől.

Az Only Adult (csak felnőtteknek) részt kordonokkal tervezik elzárni a 16 éven aluli utasok elől. Az Only Adult székek ára plusz 45 euró (körülbelül 17 ezer forint), a falakkal elválasztott kilenc ülés 100 eurós (nagyjából 38 ezer forint) áron lesz foglalható.

A török légitársaság „nyugodt és pihentető repülést” biztosítana, „védett zónát” teremtve utasaik számára. Az Only Adult zóna bevezetése a gyermekes szülők számára is könnyebbség lehet, mert így nem kell aggódni utastársaik reakciói miatt, ha a gyermekük kicsit nehezebben viselné a hosszú utat – írja a Daily Mail nyomán az nlc.hu.

(Kiemelt kép: a Corendon Airlines Boeing 737-es repülőgépe a Newcastle nemzetközi repülőtéren 2023. június 24-én. Fotó: Robert Smith/MI News/NurPhoto via AFP)