Zelenszkij tanácsadója elmondta, hogyan fog meghalni Putyin

Olekszij Aresztovics, az Ukrán Elnöki Hivatal tanácsadója szerint Putyint a közvetlen környezete fogja megmérgezni.

2022. december 14., 12:35

Szerző:

Putyin veszélyben lesz, amint belső köre rájön, hogy az orosz nép már elpártolt mellőle – közölte Olekszij Aresztovics, az Ukrán Elnöki Hivatal tanácsadója – írta az Unian.

A tanácsadó szerint a Putyinhoz közel álló személyek hamarosan rájönnek, hogy vezetőjük kudarcot vallott. Viszont ezt az orosz elnök nem lesz hajlandó elfogandi, így beszélni se fognak tudni vele róla, ezért valószínűleg inkább megmérgezik.

Nem ez az első ilyen jóslat

Ilja Ponomarjov volt orosz duma-képviselő azt jósolta, hogy az orosz elnököt a sajátjai fogják megölni. A volt képviselő úgy véli, hogy Putyin „ítéletét” Ramzan Kadirov csecsen elnök fogja végrehajtani. 

Andrej Piontkovszkij publicista és politológus szerint miután az oroszok visszavonultak Herszon régió jobb parti részéből, az orosz vezetőség jelentős része már elvesztette a hitét abban, hogy ezt a háborút még megnyerhetik.

(Fotó: Maxim Blinov / SPUTNIK / AFP)

21:06

A „barátságtalan államokhoz” kötődő külföldi tulajdon, köztük ukrán üzletemberek vagyontárgyainak államosításáról fogadott el pénteken határozatot az Oroszország által Ukrajnától 2014-ben elcsatolt Krím államtanácsa, a listán mintegy félezer objektum szerepel.

17:53

Januárban 53 éves mélypontra süllyedt Amerikában a munkanélküliségi ráta. A szabadidős- és vendéglátóipar 128 000 új munkahelyet teremtett, és ezzel az összes ágazat élére állt. Jelentősen bővült még a szakmai és üzleti szolgáltatások (82 000), a kormányzati szektor (74 000) és az egészségügy (58 000).