Öten meghaltak egy arkansasi repülőgép-szerencsétlenségben

Öten meghaltak az arkansasi Little Rock város közelében történt repülőgép-szerencsétlenségben helyi idő szerint szerda délután.

2023. február 23., 06:50

Szerző:

A Beech BE20 típusú kétmotoros kisgép közvetlenül a felszállás után zuhant le, a fedélzeten tartózkodó öt személy, köztük a pilóta életét vesztette. A repülő a Bill és Hillary Clinton nemzeti repülőtérről az Ohio állambeli Columbusba tartott a repülőgép-szerencsétlenség idején.


A hatóságok nem hozták nyilvánosságra az utasok névsorát, ugyanakkor a helyi CTEH környezetvédelmi tanácsadó cég jelezte: az öt személy – köztük a pilóta – az ő alkalmazottja volt.


A katasztrófa idején erős széllökéseket mértek a térségben, és a nyomozók feladata annak megállapítása, hogy az időjárás közrejátszott-e a tragédiában.

(Fotó: Unplash)

Tegnap 19:19

A jelenlegi amerikai kurzust Moszkva nemcsak a maga, de a világ számára is fő kockázatforrásnak tekinti, és fel szándékozik számolni Washington „dominanciájának maradványait” – hirdette meg Oroszország módosított külpolitikai koncepciója, amelyet pénteken hagyott jóvá Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A norvég fővárosban mintegy 800 kilogramm kokaint talált a rendőrség gyümölcsök közé rejtve, a skandináv országban korábban még soha nem bukkantak ilyen nagy mennyiségű szállítmányra – közölték a helyi hatóságok pénteken.