Nem lepődtünk meg: csúnyát mondott Trump Alex Sorosra

Trump szerint Alex Soros „elkényeztetett kis degenerált.”

2023. szeptember 12., 12:33

Szerző:

„Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen. Az apucija zsebében vannak az amerikai ügyészek. Elpusztítják az országunkat. Mitch McConnell pedig segít nekik, mert nem csinál SEMMIT! A Republikánus Párt SZÉGYENE! LEGYETEK KEMÉNYEK, REPUBLIKÁNUSOK!”

fejezte ki gondolatait Donald Trump korábbi amerikai elnök azzal kapcsolatban, hogy Soros György fia, Alexander vette át apja érdekeltségeit, aki kijelentette, hogy az alapítvány anyagi erőforrásait jövőre Donald Trump legyőzésére fordítaná.

A 444 szerint diszkrét bája van annak, Trump úgy nevez „elkényeztetett kis degeneráltnak” valakit, hogy a magáról felépített képe ellenére nem üzleti zsenialitásának, hanem milliárdos ingatlanmágnás apjának, Fred Trumpnak köszönheti a vagyonát. Azt is hozzáteszi a portál, hogy Donald Trump már két kaszinót is csődbe tudott vinni. A rossz nyelvek szerint apja bizalmasa egy aktatáska készpénzt váltott be zsetonra, amelyeket aztán az óceánba hajított. 

A portál arra is emlékeztet, hogy a CNN egyik kampánytudósítója úgy fogalmazott:

azért nehéz Donald Trump megnyilatkozásairól tudósítani, mert nehéz megfejteni „mire gondol, amikor szavakat mond”.

(Kiemelt képünkön a Fulton megyei seriffhivatal által 2023. augusztus 24-én kiadott képen Donald Trump volt amerikai elnök rendőrségi portréja. Fotó: FULTON MEGYEI SERIFFI HIVATAL / AFP)