Azt hitte, a világ legegyszerűbb kérdését kapta 1,5 millió forintért, tévedett

Ön tovább jutott volna?

2022. március 18., 14:25

Szerző:

Ki a színész, aki négy sikertelen Oscar-díjra jelölés után, megkapta az aranyszobrot a Visszatérő című filmben nyújtott alakításáért? – kapta a kérdést a horvát Legyen Ön is milliomos egyik játékosa. A férfi öröme viszont hamar ürömmé vált, mivel a műsorban nem a színész személyére kérdeztek rá, hanem arra, hogy írja a nevét.  

És ez utóbbi nagyon úgy tűnik, hogy már kevésbé egyértelmű: a játékos is rosszul jelölt, és 32 ezer kuna (úgy másfél millió forint) helyett csak ezer kunát (körülbelül 50 ezer forintot) vihetett haza – írja az index.hr. A horvát lap megkérdezte az olvasóit is, hogy írnák a színész nevét, és a válaszok körülbelül fele rossz a mutatójuk szerint. Ön tovább jutott volna?

A játékban négy lehetőséget adtak, ezek:

  1. Leonardo DiCaprio
  2. Leonardo Dicaprio
  3. Leonardo Di Caprio
  4. Leonardo di Caprio
legyenönis2

A helyes megoldás egyébként: Leonardo DiCaprio, aki 2016-ban nyerte el az Oscar-díjat. A színész rajongói és kollégái valószínűleg jobban örültek az Oscar-győzelemnek mint maga DiCaprio, ő ugyanis a helyszínen felejtette az aranyszobrot, úgy vitték utána.

 

(Fotók: YouTube, képernyőfotó)

Tegnap 20:27

Ismeretlen tettesek támadtak meg egy koszovói rendőrjárőrt vasárnapra virradóra, a tűzpárbaj még délután is tartott. Egy rendőr meghalt, egy megsebesült, és egy támadó is meghalt – közölte a pristinai belügyminisztérium.