Két „nem emberi” holttestet találtak Peruban

A mumifikálódott példányokat üvegvitrinben mutatták be a mexikói kongresszusban tartott hivatalos leleplezés keretében egy meghallgatáson. Az esemény nagy izgalmat keltett az UFO (azonosítatlan repülő tárgy) rajongók körében.

2023. szeptember 13., 21:29

Szerző:

A Sky News információi szerint a politikusoknak azt mondták, hogy a perui Cusco városában találták a tetemeket, és a becslések szerint 1000 évesek.

A mexikóvárosi esemény élén Jaime Maussan újságíró és ufókutató állt, aki eskü alatt vallotta, hogy DNS-ük közel egyharmada „ismeretlen”, és a példányok nem a „földi evolúciónk” részei – jelentette a mexikói média.

„Ezek a példányok nem részei a földi evolúciós történelmünknek” – mondta a mexikói kormánytisztviselők és az Egyesült Államok képviselői előtt tartott előadásában. „Ezek nem egy ufó lezuhanásából előkerült lények. Ehelyett diatóma (alga) bányákban találták őket, és később megkövesedtek".

 

A kongresszus képviselőiben „gondolatokat” és „aggodalmakat” ébresztettek az elhangzottak, valamint leszögezték, hogy a témával tovább kell foglalkozni.

(Kiemelt képünk forrása: X)