Hosszabbított nyitvatartással működik két magyar-ukrán határátkelőhely

Sokan menekülnek a háború elől. 

2022. február 25., 07:18

Szerző:

A két magyar-ukrán viszonylatú határátkelőhelyen már ma este 23 óráig biztosítják a folyamatos határátlépést, olvasható a rendőrség oldalán.

A Lónya-Harangláb és Barabás-Kaszony települések közötti közúti határátkelőhelyek 2022. február 24-től reggel 7 órától este 23 óráig vehetők igénybe határátlépésre, előreláthatólag 2022. február 28-ig.

A rendőrség weboldalán a határinfó menüpontban megtalálják az aktuális, folyamatosan frissülő információkat. https://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo.

(Kiemelt kép: Menekültek az ukrán-magyar határ magyar oldalán Tiszabecsnél, 2022. Február 24-én. Fotó: Dimény András / 168.hu)

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.