Elvérzett a wales-i szatír, miután lemetszették péniszét

A 63 éves, szexuális zaklatásért elítélt Reinald Alan Roach nemi szervétől megfosztott testére egy kutyasétáltató talált rá a Bryn Cegin ipari parkban vasárnap.

2022. november 13., 13:26

Szerző:

Az észak-walesi rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz annak a szexuális zaklatásért elítélt 63 éves férfi halálának ügyében, akire egy ipari parkban találtak rá a nemi szerve nélkül  – írja a North Wales Live. 

A rendőrség kezdetben azt mondta, hogy a 63 éves férfi halálát „megmagyarázhatatlannak” tekintik.  Roachnak október 31-én, körülbelül egy héttel a halála előtt kellett megjelennie a bíróságon, amiért 2022. szeptember 13-án a Caernarfoni Rendőrkapitányságon a szexuális bűnözők nyilvántartásával kapcsolatos bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt vádat emeltek ellene. 

Augusztusban Roach beismerte, hogy mutogatta magát a Travelodge Hotelben, illetve, hogy 2019-ben egy megemlékezés előtt megrongált egy pipacsos emlékművet. A halottkém előzetesen megállapította, hogy a szatír halálát „a nemi szerveket eltávolító metszett sebek okozta sokk és vérzés” okozta.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.