Elhunyt a Magnum sztárja

A színész 83 éves volt. 

2022. augusztus 8., 07:27

Szerző:

Roger E. Mosley a sorozat helikopterpilótáját, Theodore „TC” Calvint alakította.

83 éves korában szenvedett autóbalesetet Roger E. Mosley színész még a múlt héten, aminek következtében válltól lefelé lebénult, majd a kórházban vasárnap, családja körében elhunyt – írja a CNN nyomán a hvg.hu. A színész halálhírét lánya, Ch-a Mosley is megerősítette közösségi oldalán. 

Mosley több mint 150 epizódban szerepelt Tom Selleck oldalán a Magnum című krimisorozatban, amely 1980-tól 1988-ig nyolc évadon át volt műsoron. A Magnum mellett a Los Angeles-i születésű férfi játszotta Ricketts edző szerepét a Hangin' with Mr. Cooper című 1990-es évekbeli sitcomban. Emellett szerepelt a Sanford and Son, a Szerelemhajó, a Kojak, a Rockford nyomoz, a Starsky és Hutch, valamint tucatnyi más tévésorozatban is, írja a lap. 

(Fotó: Roger E. Mosley. Forrás: Facebook)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.