Brutális gyilkosság: lefejezett női holtestet találtak egy Los Angeles-i kukában

Fej nélküli holttestet találtak egy Los Angeles-i parkolóban, amelyet feltehetően egy híres amerikai televíziós producer fia dobott egy ott található kukába.

2023. november 14., 14:10

Szerző:

Letartóztatták a 35 éves Samuel Haskellt a Los Angeles-i rendőrök a múlt héten, miután egy fej nélküli holttestet találtak Encino városnegyed egyik parkolójában. A férfit saját felesége és annak apja meggyilkolásával vádolják, őket a közelmúltban eltűntként jelentették be – írja az Index. A feldarabolt női testet Haskell Los Angeles-i otthonától több mérföldre találták meg, egy kukában. A férfi apja, idősebb Sam Haskell a Magnolia Hill Productions alapítója és elnöke volt, továbbá a Miss America vezérigazgatója, amellyel világhírű televízióssá vált.

A New York Post azt írja, hogy a férfi megszállottja volt a szamurájkardoknak, a fegyvereknek és a harcművészeteknek, a szomszédok pedig azt mondták, hogy a lány eltűnése előtti este gyomorszorító segélykiáltást hallottak. 

November 13-án ( hérfőn) kellett megjelennie a bíróságon, feleségének meggyilkolásával, valamint annak szülei, Goashan Li (72) és Yanxiang Wang (64) halálával vádolták, akiket szintén eltűntnek jelentettek. Samuel Haskellnek és meggyilkolt feleségének, Mei Haskellnek három általános iskolás korú gyermeke van. A férfit 2 millió dolláros óvadék ellenében tartják fogva. A Los Angeles-i Megyei Kerületi Ügyészség illetékesei szerint Haskell maximálisan életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, feltételes szabadságra bocsátás lehetősége nélkül, ha minden vádpontban elítélik.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak.

 (Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)