Alig lát Dmitrij Medvegyev és nem is túl okos, de legalább nagyon férfias

Dmitrij Medvegyvet is utolérte a beállított, egyenruhás fotózások réme: a fordítva tartott távcsőbe nézés. 

2022. augusztus 6., 16:02

Szerző:

Maszkulin és militáns közegben a politikusnak erőt kell mutatnia és mi lenne erre alkalmasabb, mint egy beállított fotózás egyenruhában, katonák között, fegyvert fogva vagy mustrálva szakértő szemmel, akár a távcsőbe nézve, mint egy igazi generális. Ezekben a helyzetekben ugyanakkor nagyon kell vigyázni, mert

az ember könnyen nevetségessé válhat, mondjuk egy rosszul fogott puska, vagy a műfaj örök klasszikusa a fordítva és/vagy a lencsevédő kupak levétele nélkül a szem elé tartott távcső által.

Utóbbit sikerült elkövetni Dmitrij Medvegyev volt orosz kormányfőnek, egyben a putyinista Egységes Oroszország Párt elnökének, aki – amint a hvg.hu az MTI által is közreadott fotón kiszúrta – fejjel lefelé tartja a távcsövet, amelynek a zárókupakja így szinte teljesen kitakarja a látványt.

Ukrajnai h?bor?

(Kiemelt képünk: Dmitrij Medvegyev volt kormányfő, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese és a kormányzó Egységes Oroszország Párt elnöke (k) látogatást tesz az Orenburgi területen lévő Tock katonai bázison 2022. augusztus 5-én. Fotó: MTI/AP/Szputnyik/Pool/Jekatyerina Stukina)