Zebrán gázoltak el egy fiatal lányt Baján

A tettes megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

2021. június 18., 12:14

Szerző:

2021. június 15-én 18 óra 45 perckor egy segédmotor-kerékpárral közlekedő ismeretlen elütött egy fiatalt a Czirfusz Ferenc utca, Csermák Mihály tér és Szegedi út kereszteződésében található körforgalomnál. A fiatal lány szabályosan, a zebrán közlekedett, amikor a bringás elütötte.

A lány elesett és megsérült. A segédmotor-kerékpáros a balesetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább a Kolozsvári utca irányába.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a segédmotor-kerékpáros megtalálása érdekében. Ha bármilyen információval rendelkezik, ide kattintva felveheti a kapcsolatot a rendőrséggel.

(Kiemelt kép: Baja körforgalom | police.hu)

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.