Vízóraaknába esett egy szarvas Ózdon

Egy szarvas beszorult egy vízóraaknába Ózdon. Az állatot a katasztrófavédelem munkatársai sikeresen kiemelték, majd szabadon engedték egy erdőben.

2023. január 16., 18:42

Szerző:

Vízóraaknába szorult szarvast mentettek a rendőrök és a katsztrófavédők Ózdon – közölte a Sajtómente.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfő délelőtt érkezett bejelentés a történtekről, miszerint egy családi ház udvarában található vízaknaórába szorult egy szarvas. Az ózdi rendőrök kiérkezésre az állatorvos által alkalmazható altatólövedéket javasolták.

Ezt követően a katasztrófavédelem/tűzoltóság munkatársai sértetlenül kiemelték az állatot az aknából, amelyet biztonságban elszállítottak egy közeli erdőbe, majd felügyelet mellett elengedték a gím bikát.

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.