Visszalépett az ellenzék jelöltje

A közleményben azt is leírták, hogy mi áll a döntése mögött. 

2022. január 14., 12:25

Szerző:

Horváth Roland Károly, a Bács-Kiskun megyei 5. sz. országgyűlési egyéni választókerületben rendezett előválasztás győztese egészségügyi okokból visszalépett a jelöltségtől – írja pénteki közleményében az Egységben Magyarországért.

Mint az a közleményből kiderül, helyette Molnár László indul az ellenzék közös képviselőjelöltjeként. Mivel a választási kampány miatt újabb előválasztás megrendezésére már nincs idő, az egységes ellenzék úgy döntött, hogy egy helyben ismert és a térségben már polgármesterként is bizonyított DK-s politikust, Molnár Lászlót indítja a körzetben – írják.

(Kiemelt kép: Horváth Roland Károly. Fotó: DK / Dobrev Klára hivatalos Facebook-oldala)

 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.