Visszakapta frekvenciáját a Tilos Rádió

A Budapest 90,3 MHz frekvencia használatára kiírt pályázatot a Tilos Kulturális Alapítvány nyerte.

2022. szeptember 22., 12:08

Szerző:

A Tilos Kulturális Alapítvány – a médiatanács döntése értelmében – 10 évre nyerte el a jogot arra, hogy a frekvencián közösségi rádiót működtethessen. „Ma kora hajnalban, 6 óra körül jött meg a hír, hogy van nyertese az FM 90.3 frekvencia pályázatnak! Mivel egy pályázó volt csak, a Tilos Kulturális Alapítvány, vajon ki lehet ennek a pályázatnak a nyertese?” – írta a Tilos Rádió csütörtök reggel Facebookon.

Az interneten folytatták

A 31 éves Tilos Rádiónak szeptember elején lejárt a sugárzási engedélye, a 90.3 frekvenciára kiírt pályázatról pedig még nem döntöttek. A Médiatanács ugyanis a korábbi szabálytalanságokra hivatkozva nem hosszabbította meg a rádió sugárzási engedélyét, a frekvenciájukra kiírt új pályázatról pedig még nem döntöttek. A Tilos vezetése csak a sugárzás átmeneti szüneteltetésére készül, műsoraik addig az interneten érhetőek el.

(Kiemelt kép: A Tilos Rádió logója. Fotó: Tilos Rádió)

 

10:21

A Vitézi Rend nevű szervezet Csongrád-Csanád, Békés megyei törzskapitányságának tagjai október 15-én emléktáblát avatnak Horthy Miklós tiszteletére Újszegeden, ahol Mihálffy Béla, a megye 2-es számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője is beszédet mond.

2022. október 2., 06:05

Mintegy 50 ezres közönség előtt tartották meg szombaton a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet, amelyen a hazai zenei élet legismertebb előadói léptek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkjában – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az eseményt követően közleményben az MTI-t.