Vereséggel indult a Haladás a Futsal BL-en

A Haladás VSE kétgólos vezetésről 5-2-re kikapott a belga Anderlechttől a futsal Bajnokok Ligája elitkörének első fordulójában, a lisszaboni csoport csütörtöki játéknapján.

2023. november 30., 18:55

Szerző:

A csoportban a szerb KMF Loznica-Grad 2018 és a házigazda portugál Sporting CP – a 2019-es és 2021-es BL-győztes – szerepel még. A négyes döntőbe a torna első helyezettje jut.

Eredmény, elitkör, 1. forduló, C csoport:

Anderlecht (belga)-Haladás VSE 5-2 (3-2)
a magyar csapat gólszerzői: Rangel (2., öngól), Henrique (14.)

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: FutsalHungary.hu)

A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének, Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen, „illetve olyan helyekről is kaptam támogatást, amit nem gondoltam”. Példaként egyházi vezetőket, régi barátokat, illetve a Történelmi Magyar Családok Szövetségét említette – derül ki Magyar Péter Telexnek adott interjújából.

Amióta mérik, most először a legszegényebb magyar régió is eléri az EU fejlettségének felét, de a fél ország az uniós lista leghátsó részén van – sőt, ha a francia tengerentúli helyek nélkül számolunk, akkor a Dél-Alföld is visszacsúszott az európai legszegényebb húszba. Budapest eközben még jobban teljesít, az országból a főváros és környéke tudott szebb növekedést felmutatni - írja a hvg.hu.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) jelenlegi főigazgatója nyerte a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatói pályázatát – közölte az Index információi szerint Csák János kulturális és innovációs miniszter a Nemzeti Kulturális Tanács mai, keddi ülésén.