Várkonyi Andrea: A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok

Árad belőlük a harmónia, és az, hogy mennyire szeretik egymást – mondta a párhoz közeli megszólaló. „Nagyjából azután” kerültek közel egymáshoz, hogy Mészáros Lőrinc elvált.

2021. április 22., 08:27

Szerző:

Várkonyi egy, a neve elhallgatását kérő kollégája arról beszélt a hot! magazin csütörtöki számában, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, ám sokáig csak látásból tudtak a másikról – írja a Blikk. „Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz” – írja a nyilatkozó alapján a bulvár magazin. 

Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptember elején jelentették be, hogy elválnak, amit az MTI-vel is tudattak, annak ellenére, hogy a milliárdos kijelentette: nem tekint közszereplőként magára. A volt műsorvezető és Mészáros Lőrinc ezután kerültek közelebb egymáshoz, a nyilatkozó szerint az első lépést az üzletember tette meg. „Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is, hamar megvolt köztük az összhang” – mondta.

„Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia, és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – magyarázta a lapnak a pár ismerőse.

A bulvárlap Várkonyi Andreát is felkereste, aki elmondta, nem a lapok címlapján szeretne mesélni a magánéletéről, azonban csattanós válaszában azt írta: a párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.

(Kiemelt képek: Várkonyi Andrea hivatalos oldala, MTI | Bodnár Boglárka)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.