Változik a közlekedés az M1-es autópályán

Forgalomkorlátozás lesz az M1-esen Komárom és Bábolna között két hétig.

2021. szeptember 2., 11:14

Szerző:

Burkolatfelújítás miatt szombattól forgalomkorlátozás lesz az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Komárom és Bábolna között – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.

A munkálatok várhatóan szeptember 19-éig tartanak, addig a 86-os és a 89-es kilométer közötti szakaszon sávelhúzással, kétszer két sávon haladhat a forgalom – közölték. A felújítás idején sebességkorlátozásra és torlódásra kell számítani. A munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon, valamint a navigációs oldalakon lehet tájékozódni – írták.

 

 

 

(Kiemelt képünk illusztráció: Dunaharaszti, 2018. szeptember 14. Torlódás az M0-ás autóút déli szakaszának felújítása miatt lezárt csepeli felhajtónál 2018. szeptember 14-én. Új forgalmi rend lép életbe az M0-ás autóút déli szakaszának felújításánál, hogy csökkentsék a torlódásokat. A Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettő helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé hosszabb gyorsítósávok segítik majd a közlekedőket. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)