Ungár Péter: Ha a pedofília ellen akart volna a Fidesz küzdeni, kiveszi a homoszexualitásra vonatkozó részt

Az LMP politikusa szerint a melegellenes pedofiltörvény célja az ország megosztása.

2021. június 23., 19:41

Szerző:

Ungár Péter Facebook-oldalán osztotta meg véleményét a melegeket pedofilokkal összemosó törvényről. Posztja elején kifejti, miért gondolja úgy, hogy rossz irányba tart a törvény generálta vita. Az LMP politikusa szerint attól még, hogy valaki nem támogatja a melegházasságot vagy „bármilyen melegjogi követelést”, még nem homofób vagy „rossz ember”. 

A politikus szerint a Fidesz megosztottságot akart generálni a törvénnyel, ezért tették bele a melegekről szóló passzusokat az eredetileg pedofilok ellen írt törvénytervezetbe.

„A törvény módosítása egy cinikus, lelketlen politikai játék volt. Ha a pedofília ellen akart volna a Fidesz küzdeni, kiveszi a homoszexualitásra vonatkozó részt és akkor a Parlament 100%-os többséggel megszavazta volna. Azért adta be Kocsis Máté ezt így, hogy megosztottságot generáljon. Szerintem, aki megosztottságot akar, nem szereti igazán Magyarországot”

– írja az LMP-s politikus. Hozzáteszi: a törvénytől függetlenül is zajlik a Fidesz homofób kampánya, elmondása szerint Hende Csaba Szombathelyen kitartóan folytat homofób kampányt ellene. A politikus szerint nincs jelentősége a Hende melegellenes megnyilvánulásainak, mert úgy is számolnia kell majd a következményekkel a fideszes politikusnak: „Nincs igazán jelentősége, én ezt el fogom rendezni vele. Meg fogja tanulni, hogy mindennek van következménye.”

Ungár Péter posztja végén utal a szerda esti német-magyar meccsre is: „És a lényeg ma estére: Hajrá Magyarok!”.

 

 

(Kiemelt kép forrása: Ungár Péter Facebook-oldala)