Ungár Péter: a szexuális kisebbségek kérdésköre hisztériává vált

A Pride-hónap alkalmából osztja meg nézeteit a poltikus. 

2023. július 8., 17:27

Szerző:

Ungár Péter, az LMP társelnöke Facebook bejegyzésben fejti ki gondolatait a Pride kapcsán. Szerinte „a szexuális kisebbségek kérdésköre egy hisztériává vált, amely valós súlyánál sokkal többet szerepel a vitáink között. Ez senkinek sem jó, a buziknak sem. Az egész egy önmagán túlmutató törzsi vita lett” – indítja gondoatmenetét. 

Szerinte ideje lenne túllépni azon, hogy léteznek melegek, de ő is sóhajtozni szokott azon, hogy minden filmbe beleerőszakolnak egy meleg szálat, ugyanakkor „soha senki még nem lett attól buzi, mert tizenhat évesen elolvasta a Pokolbéli víg napjaimat. A legrosszabb, ami történhetett egy tizenhat évessel a könyvtől, hogy megismeri a magyar történelem egy részét”.

Arra is kitér, hogy Magyarországon homofóbnak lenni nem bátor, fősodorellenes dolog, de van olyan is „Nyugaton az egész betűleves ideológiában, ami valóban problémás”, illetve nem hisz a nembináris emberek létezésében sem, szerinte nők vannak és férfiak.

 (Kiemelt képünk: Ungár Péter LMP-s képviselő az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.