Újra járnak a vonatok, ha nem is venni észre a késések miatt

Újra járnak a vonatok Budapesten, Ferencváros és Kelenföld között, miután helyreállították a leszakadt felsővezetéket – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap délután.

2022. július 10., 14:53

Szerző:

A Budapest-Pécs vonalon, a Kőbánya-Kispest és Tárnok között közlekedő, illetve Székesfehérvárra tartó vonatoknál – amelyeknél a Mávinform korábbi tájékoztatása szerint jelentős késésekre kellett számítani – fokozatosan áll helyre a menetrend szerinti közlekedés.

(Kiemelt képünk illusztráció: Megújult étkezőkocsi a budapesti Déli pályaudvaron, ahol sajtótájékoztatót tartottak a balatoni vasúti előszezonról 2022. május 12-én. A tájékoztatón bejelentették, hogy a nyári vakáció előtt egy hónappal, május 16-tól sűríti a Balatonhoz induló vonatforgalmat a MÁV-Start, és a járműfejlesztések, felújítások eredményeképpen magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt. Fotó: MTI/Soós Lajos)

 

10:03

Pénteken időjárási szempontból is kettészakad az ország. A Dunántúlon heves viharokra, jégesőre kell számítani, az ország déli és középső tájain pedig 40 fokos hőség várható.