Újabb újságíró távozik a 444-től

Három év után távozik a 444-től Miklósi Gábor, ezután a Direkt36 csapatát fogja erősíteni.

2023. augusztus 2., 12:29

Szerző:

Miklósi Gábor korábban 12 évig dolgozott a régi Indexnél, itt egy ideig főszerkesztő-helyettesként is. 2020 őszén távozott a médiumtól, Dull Szabolcs kirúgása után a 444-hez igazolt – számol be a Telex. Ősztől a Direkt36-nál folytatja, ahol első sorban szerkesztőként lesz jelen, de emellett riporterként is fog dolgozni tényfeltáró projektekben – jelentette be a lap a Facebook oldalán. 

Idén egészen nagy a fluktuáció a 444-nél. Májusban Magyari Péter ment át a Válasz Online-hoz, korábban Mészáros Zsófia vezető szerkesztő is eljött. Később Boros Júlia szerkesztő-újságíró, Kiss Imola, és Szurovecz Illés is távozott.

Korábban a lap egy középvezetői szinten lévő munkatársával szemben súlyos vádak fogalmazódtak meg elfogadhatatlannak nevezett magatartása miatt. Kardos Gábor, a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója az ügy nyilvánosságra kerülése után azt mondta, külső szakértőkkel kivizsgáltatták az ügyet, nem állapítottak meg zaklatást, de bizonyos hibákat feltártak. Arról nincs hír, hogy a megvádolt középvezető távozott volna – foglalja össze a HVG.

A vezérigazgató Miklósi Gábor távozására vonatkozan azt mondta a Media1-nek: „klassz volt vele dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy klassz dolgokat csinál a jövőben is. A szerkesztőségünk megerősítésén dolgoztunk sokat, eredményesen. Fogunk is még, erre koncentrálunk közösen, hamarosan nagyobb mérföldkőhöz is érünk. Ezek főleg nekünk fontos működési és csapatépítési ügyek, az olvasókat a jó újság érdekli, mi is ebben mérjük majd a saját sikereinket.”

(Kiemelt képünk forrása: Direkt36 Facebook oldala)

 

 

A napraforgónak és kukoricának jól jött az elmúlt egy hét csapadékos időjárása, de a még aratásra váró búzának és repcének nem - írta csütörtöki agrometeorológiai elemzésében a HungaroMet Zrt.