Nagyon legyengült Törőcsik Mari, Jordán Tamás telefonon tartja benne a lelket

2020. május 6., 11:54

Szerző:

A háromszoros Kossuth-díjas Törőcsik Mari a koronavírus-járvány magyarországi megjelenése óta látogatókat sem fogadhat, egyedül az ápolója van vele. A számára fontos emberek, a családja és a barátai, mint például Jordán Tamás (77) azonban telefonon tartják benne a lelket.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Jordán régóta jó barátja Törőcsik Marinak, ám azt is hozzátette, nem szívesen mesél részleteket arról, milyen egészségi állapotban is van a legendás színésznő.

„Azt el lehet árulni, hogy ő konstansan van gyengén. Fekszik, felkel, kimegy WC-re, tud mászkálni is, de nagyon legyengült a szervezete. A mostani állapotának az eredője az az agyvérzés, amibe majdnem meghalt hét vagy nyolc évvel ezelőtt. Akkor elhaltak bizonyos idegek az agyában, görcsben van a jobb keze, de szellemileg jól lehet vele beszélgetni.

Van humora – árulta el Veiszer Alindának adott facebookos interjújában Jordán.

(A Blikk nyomán)

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.