Törés-zúzás-gyújtogatás zárta a szerdai tiltakozást – Videó

2018. december 13., 11:39

Szerző:

Rongálással, gyújtogatással, rendőrökkel kergetőzéssel zárult szerdáról csütörtökre virradó éjszaka a délután ötkor, a Margit híd blokádjával kezdődött tiltakozássorozat. Az este során többször használtak könnygázt a rendőrök, de komolyabb összetűzés vagy károkozás éjszakáig nem volt. A vége mégis kukaborogatós, kirakatbetörős, tűzgyújtós lett.

Tudósítónk szerint azonban az események legvégén randalírozók, rendőröket dobálók és nagyobb károkat okozók nem az este derékhadát adó fiatalok-egyetemisták közül kerültek ki. Bár biztos közülük is többeket magával ragadott a lendület, a kemény mag és a hangadók mások voltak. Többen tudni vélik, hogy olyan szélsőjobbos társaság tagjai voltak, akik nem állnak messze a Fidesztől.

Videónkban összefoglaljuk a nap végét: 

Tudósításunk az egész estéről itt olvasható.

Az események képekben:

 

2023. október 2., 17:11

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat a magyar emberek biztonságáért dolgozik, és biztosítja azt a 21. század kihívásai közepette is – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a szervezet Kibertér műveleti központjának épületáldási ünnepségén, hétfőn Budapesten.