Tigrisharapással került kórházba egy Bács-Kiskun megyei férfi

Meg szerette volna simogatni.

2022. november 3., 15:26

Szerző:

Csütörtök reggel magánállatkertbe riasztották a kecskeméti mentőket – adta hírül Facebook posztban az Országos Mentőszolgálat. Egy 65 év körüli férfi átmászott a korláton, és kezét a rácsok között átdugva szeretett volna megsimogatni egy 220 kilós szibériai tigrist. Az állat kissé meglepődött, és játéknak vélte a közeledést, így szerencsére kisebb erővel harapott a férfi karjába.

Ennek köszönhető, hogy a férfi könnyeb sérülésekkel úszta meg a kalandot. A mentők a riasztást követően perceken belül a helyszínre értek, és ellátták a férfi sebeit, majd stabil állapotban szállították a kórházba. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Pesti Hírlap Archív.)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).