Meghalt Terry Black

2019. szeptember 16., 19:03

Szerző:

Hétfőn délután egy müncheni kórházban elhunyt Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black - értesült az AC News. A hírt az elhunyt fia megerősítette a portálnak, de a részletekről csak később adnak tájékoztatást.

Terry Black 71 éves volt. Két éve a Blikknek azt mondta, szervezetét ötödik alkalommal támadta meg a rák, akkor a tüdejében találtak daganatot, amely a csontvelőben képzett áttétet.

A transzvesztita előadóművész múlt pénteken azt írta a Facebookon, hogy „a péntek 13 nekem szerencsés nap, a műtét sikerült, a szívem megint működik.”

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.