Teljes útzár az M1-esen

Baleset miatt megállították a forgalmat az M1-esen Óbaroknál Hegyeshalom felé

2023. december 12., 11:08

Szerző:

Több jármű összeütközött az M1-es autópályán Hegyeshalom felé az Óbarok pihenőnél, a 42-es kilométernél megállították a forgalmat – közölte az Útinform kedd délelőtt a honlapján.

Az arra közlekedőknek érdemes Bicske és Szárliget között az 1-es főúton kerülni. A torlódás három kilométeres volt délelőtt 11 órakor.

Frissítés!

Délben jött a hír: egy sávon megindult a forgalom az M1-es autópályán az Óbarok pihenőnél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, ahol korábban több jármű ütközött össze. Asztráda 42-es kilométerénél a forgalom egy sávon haladhat, de a torlódás így is több mint nyolc kilométeres. Kerülni továbbra is Biatorbágy és Szárliget között az 1-es főúton lehet, de a 27-es kilométernél a torlódást elkerülni próbálók miatt szakaszosan mintegy három kilométer hosszan itt is torlódik a forgalom.

Az Útinform azt is közölte, hogy szintén az M1-es autópályán, Budapest felé, Herceghalom és Biatorbágy között, munkavégzés miatt a 23-as kilométernél is torlódás alakult ki, amely három kilométer hosszú.

(Képünk illusztráció / Pexels)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.