Tekintélyes helyi háziorvos lehet Gulyás Gergely ellenfele a Hegyvidéken

2018. január 15., 10:15

Szerző:

A választókerületében ismert és elismert háziorvos, Komáromi Zoltán lehet Gulyás Gergely kihívója a XII. kerületben – írja a Népszava.

Az egészségügyi szakpolitikus – aki éppen szombaton lépett ki az az Együttből – egy kérdésre válaszolva közölte, hogy egy összbaloldali támogatás mellett hajlandó lenne képviselő-jelöltséget vállalni a kerületben

Az egészségügyi rendszer átalakításának legnagyobb vesztese a XII. kerület –, hiszen a János kórház lerobbant, a Sportkórház elköltözött –, ám ez a folyamat 2018-ban még megállítható, és hogy így is legyen, hajlandó rengeteget dolgozni – indokolta döntését Komáromi.

Fotó: Youtube

Az, hogy jelenleg az Együtt listáján szerepel, szerinte nem akadály, ugyanis hamarosan írásban kéri, töröljék a lajstrom kilencedik helyéről. Kilépése pillanatában ezt azért nem tette meg,

mert egyszerűen elfelejtette.

Hogy miért lépett ki az Együttből, arról annyit mondott: a párt vezetői hivatalosan 4-5 hónap óta szövetségi politikát akarnak építeni, de javaslataik az összes többi formáció számára elfogadhatatlanok, ők viszont minden ajánlatot elutasítanak.

A pártnak őszinte diagnózist kell felállítania magáról. Az Együtt ezt nem tette meg, így Komáromi számára egyértelművé vált, hogy Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt és Juhász Péter pártelnök nem akarja korrigálni politikáját – összegzett.

Tegnap 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.