Egy tehén megtámadott egy munkást Pest megyében

Egy tehén megtámadt egy Pest megyei tehenészetben dolgozó férfit, akit a mentők kritikus állapotban szállítottak kórházba.

2022. november 30., 16:46

Szerző:

Egy Pest megyei tehenészetbe kérték a mentők gyors segítségét kedden, az egyik ott dolgozót ugyanis váratlanul megtámadta az egyik tehén munkavégzés közben – írta az Országos Mentőszolgálat Facebookon.

A tehén többször megfejelte, megtaposta majd rá is feküdt az 50 év körüli tehenészre. A mentősök perceken belül helyszínre értek és ellátást követően, súlyos sérülésekkel, kritikus állapotban szállították kórházba a beteget.

(Kiemelt képünk illusztráció.)

 

16:59

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

16:04

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.