Táskát akart lopni a 12 éves törteli személy egy járókeretes nőtől, aki elesett és még a táska is szétszakadt

2018. május 28., 14:38

Szerző:

A nyomozás adatai szerint tavaly november 8-án délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Törtel, Ceglédi úton egy mozgásában korlátozott nőt egy fiatal személy megpróbált kirabolni. A rendőrök adatgyűjtést követően megállapították, hogy az 58 éves, közlekedni csak járókerettel képes hölgy táskáját

egy 12 éves helybéli fiú próbálta meg erőszakkal elvenni, a sértett ennek során elesett és megsérült, táskája szétszakadt.

Az ominózus táska
Fotó: police.hu

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a ceglédi rendőrök a bejelentést követő fél napon belül törteli lakhelyén elfogták, majd a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.  

A ceglédi rendőrök a 12 éves fiú ellen rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték – írja a police.hu.

17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.

2024. április 30., 13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.