Hirtelen mindent bevallott Sz. Sándor, a tápiósági pedofil

2019. szeptember 22., 10:51

Szerző:

A nagykátai bíróságon folytatták a pedofíliával vádolt 66 éves Sz. Sándor büntetőperét, amelyre két érintett  édesanya volt beidézve tanúként. Egyikük, Dukovits Anikó annak a kislánynak az édesanyja, aki miatt kiderült: a falu ezermestere molesztálja a helyi kislányokat – írja a Ripost.

Sz. Sándor pedofilügye úgy bukott ki, hogy Anikó lánya Tápióságon volt látogatóban a rokonoknál. A kislány a helyi barátnőjével kiment görkorcsolyázni az utcára, ám a kori telement homokkal. A barátnő mondta, hogy a közelben lakik egy ezermester férfi, akit mindenki csak „Papának” hív, ő majd megszereli. Együtt elmentek hát Sz. Sándorhoz. A férfi bevitte Nikit a konyhájába, ahol szerelni kezdte a koriját, amíg barátnője kint játszott a kutyával.

A család elmondása szerint ekkor a 66 éves férfi belenyúlt a kislány bugyijába és simogatni kezdte, amin Niki teljesen kiborult. Rákiabált a férfire, aki erre kizavarta a házból. Niki elmondta a barátnőjének a történteket, erre ő azt mondta:

„Velünk is mindig ezt csinálja!”

Kiderült, a többi kislány többször aludt a férfinál és ezek alkalmával Sz. Sándor mindig fogdosta őket. Niki elmesélte az édesanyjának, ezután a szülők megtették a feljelentést.

A szakértők sokszor kihallgatták a lányokat, és ők  mindig ugyan azt mondták: élményszerűen, újra átélve mesélték el a 9-10 éves lányok a történteket.

Sz. Sándor két éve tagadja, hogy molesztált volna a hat kislányt. De a tárgyaláson ezúttal váratlanul  beismerő vallomást tett: „Csak azt szeretném mondani, hogy egyébként tényleg belenyúltam némelyik lány bugyijába és simogattam alatta a bőrüket” – tudatta a bírósággal.