Lemondott Balatonszemes fideszes polgármestere, mert „nem arra vállalkozott", ami a településen zajlik

2020. június 30., 15:07

Szerző:

Szomorú Szilárd Balatonszemes fideszes polgármestere nyolc hónappal a megválasztása után bejelentette lemondását a helyi képviselő-testületnek – derül ki az önkormányzat Facebook-bejegyzéséből.

Szomorú Szilárd azt írja, hogy

nem arra vállalkoztam, ami ma Balatonszemesen folyik. Én nem harcba és csatába indultam. Van, akinek ez az élete, NEKEM nem. Nem támogathatom azt, hogy a településünket egyes személyek állandóan lejáratni kívánják mindenki előtt.

Szomorú szerint mindenki láthatja, hogy óriási a feszültség településen.

Ebből kiindulva levontam a következtetéseket és megtettem azt, amit a településünk érdeke megkíván, július 01-ei nappal lemondtam a polgármesteri tisztségről. Mindezt annak reményében teszem, hogy a településünk végre találjon egy olyan személyt, aki együttműködést és fejlődést tud hozni Balatonszemes életébe.

– írja Szomorú, aki évek óta a balatonszemesi képviselő-testületben dolgozik, az előző ciklusban alpolgármester volt. 

16:01

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.