Szart legelő marhákhoz hasonlította a választópolgárokat a szekszárdi fideszes polgármester kabinetfőnöke, Böröcz Máté

2019. november 11., 15:51

Szerző:

„A mai nap margójára: "Aki a csorda után megy, mindig szaros füvet legel! Szóltam, most szóltam!”

– írta Facebook-oldalán a megismételt szekszárdi önkormányzati választás után Böröcz Máté, aki fideszes politikusként és Ács Rezső polgármester kabinetfőnökeként ismert a megyeszékhelyen. Böröcz indulatai amiatt szabadulhattak el, hogy a két választókerületben megismételt vasárnapi választás után is az ellenzéki összefogás jelöltjei győztek, ráadásul nagyobb szavazatkülönbséggel, mint október 13-án.

Böröcz Máté
Fotó: Böröcz Máté/Facebook

Böröcz ugyan törölte már bejegyzését, de az utókornak sokan lementették. Ennek köszönhetően derült ki, hogy párttársa, Kapitány Zsolt, aki egyben a Tolna Megyei Közgyűlés képviselője is lett, azt fűzte Böröcz gondolataihoz, hogy

„Ha a szart kocsival viszik, rögtön trágyának hívatja magát!!! Pedig csak szar marad.”

A szekszárdi közgyűlésben 8:7 szavazatarány alakult ki az ellenzéki képviselők javára, noha a fideszes Ács Rezső megtartotta helyét. 

via Magyar Hang

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.