Székestől borította fel az ápolónőt egy dühöngő orvos Ajkán

2018. október 25., 09:42

Szerző:

Nyilvánosan megalázta, bántalmazta beosztottját az orvos egy ajkai véradáson – állítja egy szemtanú, akit ez annyira felháborított, hogy felajánlotta, tanúskodik a nővér mellett, ha kell.

Ott volt ugyanis, amikor az orvos egy szóváltás után

székestől felborította az ápolónőt, aki beverte a fejét egy ajtó élébe, majd a földön ülve, sírva kérdezte, miért bántják. A nővért ezután kizavarták a szobából.

Az orvos az RTL Klub Híradójának azt mondta, dühös volt a kollégájára, de már nagyon szégyelli, hogy nem tudott uralkodni magán.

A véradóként jelen lévő szemtanú elmondásából az derül ki, hogy a 35 éve szolgáló ápolónőt nem először sértegették és bántalmazták, a hasonló inzultus rendszeres volt. 

A hír szerint a kórház vezetősége belső belső vizsgálatot indít a történtek miatt.

Ajkán nemrég gyors egymásutánban távozott az intenzív osztály minden ápolója és az összes altatóorvos is.

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt