Székesfehérvár Fideszes polgármestere bevédte Márki-Zay Pétert

Cser-Palkovics András is kiállt Márki-Zay Péter mellett, előre mutató gesztusnak nevezte a két politikus egyeztetését. 

2022. május 5., 14:29

Szerző:

Cser-Palkovics András szerint a választók többségét nem érdekli, hogy a politikusok egymással milyen viszonyt ápolnak, hanem azt várják, hogy oldják meg a problémákat, fejlődjenek a települések, és akaratukat hajtsák végre a választott döntéshozók – írta meg az Infostart.

„A kampányok idején persze verseny van, de a választás másnapján egy új verseny veszi kezdetét, verseny az idővel, hogy minél több dolgot tudjunk végrehajtani a tervekből és ígéretekből”  a többi között ez is olvasható Székesfehérvár első emberének Facebook-bejegyzésében. A kormánypárti politikus végtelenül gyermetegnek és károsnak tartja például, amikor Márki-Zay Pétert azért kritizálják egykori szövetségesei és a kommentelők egy része is, mert Lázár Jánossal közösen tartott sajtótájékoztatót.

 Aki így tett, az nem a kötelességek végrehajtását várja a politikustól, hanem permamens kampányt, állandó csatározást a saját vélt igazságuk győzelmének reményében.

Cser-Palkovics András szerint ez azonban olyan luxus, amit legfeljebb azok engedhetnek meg maguknak, akikre nincs rábízva több tízezer ember jövője. A polgármester azt is írta, hogy az emberek nem arra fognak emlékezni, hogy ki mondott combosabbat, ki csapott oda keményebben az ellenfélnek, hanem hogy „kinek mit intézett” a képviselője, polgármestere.

A magam részéről köszönöm a gesztust képviselő úrnak és polgármester úrnak, a magyar közélet kicsit jobb lett ezen a héten! – zárta a bejegyzést Cser-Palkovics András.

(Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester beszél a Videoton Holdint Zrt. napelemparkjának sajtóbejárása előtt tartott tájékoztatón a cégcsoport székhelyén,  2019. augusztus 6-án. MTI/Bodnár Boglárka)