"Nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom" – egy képviselőnővel poénkodott a fideszes polgármester

2020. február 28., 14:37

Szerző:

Saját magát is remekül szórakoztatta Szarvas fideszes polgármestere azon a beszóláson, amit egy női képviselőnek címzett a város képviselő-testületének ülésén - vette észre a 444.hu. A vita a hangerőn és a mikrofonhasználton alakult ki, amikor is Babák Mihály a következőket mondta, a hallottak alapján valószínűleg Pecsenye Erzsébet független önkormányzati képviselőnek:

„Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom.”

Ez annyira tetszett neki, hogy később újra elismételte. „Azt maga csinálja, az nem az én asztalom”.

Végezetül jótanáccsal is szolgált Babák Mihály a képviselőnőnek. A polgármester fülorvoshoz küldte, amiért nem hallja őt jól a teremben. „Erzsike, akkor lehet fülorvoshoz kell menni, nem tudom.”

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.