Organizmusnak, baktériumot fröcskölő, mérgező kullancs-ivadéknak nevezte a kománylap Szabó Tímeát

2020. április 22., 10:44

Szerző:

Rájár a rúd a párbeszédes Szabó Tímeára, aki hétfőn a parlementben felvetette: ha megvan a védőfelszerelés, miért halnak meg ennyien Magyarországon, miközben Erdélybe és Horvátországba küldjük a maszkokat?

A Fidesz jelenlévő reprezentánsai már ott helyben kitapsolták, de a java még csak ezután jött. 

Szabóra először  maga Bayer Zsolt publicista vetette rá magát, szörnypofájú, nemzetáruló gazeberként jellemezte a képviselőt, aki eltakaradhot a büdös francba. Igaz, Bayer ezt a saját blogjában tette és igaz az is, hogy végső soron a gazember szóban azért még benne van, hogy ember.

A kormánypárti  Magyar Nemzet – közelebről egy Zummer Fülöp nevű szerző –  tegnap viszont ennél is tovább ment, lelkesen bizonyítva, hogy kellő akarattal semmi sem lehetetlen, még ha messziről annak látszik is.

Ezt írta A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése című dolgozatában:

„Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe. Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait. Egyes kutatók szerint a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar. Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere. Közvetlenül a lélekre hat. Elpusztít minden értéket. Még arra is képes, hogy néhány ezer védőmaszk miatt a határon túli magyarok ellen uszítson."

Ehhez már tényleg, de tényleg nem tudnk mit hozzáfűzni. Talán csak annyit: kezdünk félni.