Strandot ígér Józsefvárosnak Kocsis Máté

2018. június 28., 14:29

Szerző:

Strand és gyógyfürdő épülhet Budapest VIII. kerületében a volt józsefvárosi pályaudvar területén, a koncepciótervek szerint a körülbelül tízmedencés fürdő egyidejűleg mintegy félezer ember befogadására lenne alkalmas.

A fürdő létesítésére vonatkozó terveket csütörtökön sajtótájékoztatón ismertette Kocsis Máté, Józsefváros és Ferencváros fideszes országgyűlési képviselője, volt VIII. kerületi polgármester, Sára Botond (Fidesz-KDNP) kerületi alpolgármester és Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója.

Kocsis Máté közölte: a strand a volt pályaudvar területén létrejövő szabadidő-, sport- és kulturális központ egyik része lesz.

Józsefvárosban amúgy július 8-án időközi polgármester-választást tartanak, ahol a Fidesz jelöltje Sára Botond. A mostani bejelentésnek biztosan semmi köze nincs a választáshoz, mint ahogy annak sem, hogy a közpénzből kiadott kerületi lap egyetlen számában nyolc oldalon 22-szer írták le Sára Botond nevét, miközben az összes ellenzéki párt által támogatott független Győri Péterét egyszer sem sikerült. 

Csaknem 30 millió forintot loptak el telefonos alkalmazás segítségével egy zalai férfitől, az eset kilenc gyanúsítottja azonban másoktól is milliókat szerzett hasonló csalással – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken. Az átverés során a bankszámláinkhoz férkőznek hozzá a bűnözők.