Soros bűneire is kötelező kitérniük a választókat telefonon győzködő fideszes polgármestereknek

2018. február 14., 19:08

Szerző:

Előre rögzített telefonhívásokkal támogatják majd a települések fideszes polgármesterei a választókerület kormánypárti képviselőjelöltjét.

24.hu információja szerint a Fidesz országos központja utasította az önkormányzati vezetőket, hogy készítsék el a támogató hangfelvételeket. A budapesti központból a felvétel szövegéhez is küldtek egy előre elkészített szövegpanelt.

A polgármestereknek Soros Györgyöt, a nemzet legfőbb ellenségét is bele kell keverniük a fideszes képviselőjelölt ajánlásába.

Ez tehát a következő már a harmadik stációja lesz a polgármesterek nemzetközi harcba való bevonásának. Januárban az önkormányzatok képviselő-testületeinek kellett elítélniük a Soros-tervet. Puskás Imre, a Fidesz szóvivője január 13-án sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a párt „biztatja az önkormányzatokat”, hogy külön határozatban foglalkozzanak a Soros-tervvel és az illegális bevándorlással – írja a lap.

Mészáros Lőrinc sorosozó-migránsozó Békés megyei Hírlapjának olvasói mindenközben az Év Emberének választottak egy migráns szír orvost.