Sok napsütés, megint erős lesz a szél

Kicsit lehűlt az idő.

2022. február 18., 06:00

Szerző:

Pénteken hosszabb napos időszakokra számíthatunk, reggel északon, este északkeleten alakulhat ki kisebb eső, zápor, a nap legnagyobb részében viszont száraz időnk lesz. Élénk, erős lesz a nyugatias szél. Délután 9 és 15 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

Szombaton felhős, borongós időre készülhetünk, a Dunántúlon többfelé, délen helyenként, másutt néhol számíthatunk esőre, záporokra. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Kora délután 8-13 fok valószínű.

Vasárnap hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, reggel délen eshet, napközben az északi tájakon számíthatunk esőre, záporra. Az északi hegyekben havas eső, kevés hó hullhat. Élénk, erős nyugati-délnyugati szélre, valamint 6-13 fokos délutánra számíthatunk.

Hétfőn egy újabb hidegfront hozhat északnyugatira forduló erős, néhol viharos szelet, valamint esőt, záporokat. Keddre kisebb lehűlés érkezik, gyenge faggyal indulhat a nap, és a maximumok is a legtöbb helyen 10 fok alatt maradnak. Viharos szélre, de napos időre van kilátás.

(Kiemelt képünk illusztráció)

18:20

A Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 vármegyéből 19 kézbesítő adott át petíciót a vállalat vezérigazgatójának, amelyben érdemi tárgyalást, elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek; a benyújtott petíciót a Magyar Posta vezérigazgatója átvette – közölte a Postás Szakszervezet csütörtökön.