Segítségnyújtás helyett lefotózta és otthagyta meghalni a gödörbe esett férfit egy fiatal Budapesten

Hiába kért segítséget, a fiatal lefotózta és otthagyta a gödörbe zuhant férfit, aki reggelre meghalt. 

2021. április 23., 09:27

Szerző:

Térfigyelő kamera felvételével keres a rendőrség egy fiatal férfit, aki még 2020 novemberében segítségnyújtás nélkül otthagyott egy gödörbe esett férfit a XXII. kerületben. A police.hu híre szerint az érintett férfi ismeretlen körülmények között zuhant bele fejjel előre egy útmenti gödörbe 2020. november hatodikán, az esti órákban.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta, és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek, akik felismerik a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, továbbá bármilyen információval rendelkeznek az esetről. Bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöld számon, illetve a 112-es segélyhívón vagy személyesen is tehetnek.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

(Kiemelt kép: police.hu)