Kínos Tinder-randijairól sztorizik majd új könyvében Schmuck Andor

Schmuck Andor baloldali politikusnak annyi furcsa Tinder-randi élménye volt, hogy azt már nem bírja magában tartani. Ezért bejelentette, hogy fogja magát, egy hétre elruccan Egyiptomba, és megírja az élményeit.

2023. március 31., 12:47

Szerző:

Könyvet ír Tinder Tündérek címmel Schmuck Andor baloldali politikus azokról a hölgyekről, akikkel az álmúlt néhány évben volt szerencséje randizni – írta a Ripost. A lapnak tett nyilatkozatában a politikus elmondta, hogy sok hölggyel volt alkalma találkozni a Tinder társkereső alkalmazás segítségével, és olyan extrém, sokszor kínos élményekben volt része, hogy képtelen magában tartani azokat. 

"Köztudott, hogy imádom, tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, sosem adom fel az esélyt arra, hogy újra eltaláljon Ámor nyila! Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel. Nagy szemelvényeket, példákat egyelőre nem szeretnék hozni, az legyen meglepetés, de az biztos, hogy a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz" – mondta a Ripostnak Schmuk. A politikusnak nem ez lesz az első könyve, korábban 2001-ben jelent meg műve Bal-eseteim címmel, amit 1 hét alatt írt meg, és a rendszerváltozás első évtizedének politikai életéből szemezgetett sztorikat.

Schmuck azt tervezi, hogy egy hétre elvonul a nyugdíjasokkal Egyiptomba, és saját munkamódszeréhez híven ez alatt az idő alatt papírra veti a Tinderes kalandjait. Minden randipartnerét biztosította azonban, hogy senkit sem fog név szerint említeni, senkinek nem kell aggódnia. 

Bár áprilisban lesz két éve, hogy a politikus elvált főiskolás szerelmétől, még mindig hisz a szerelemben és abban, hogy megtalálja az igazit. Sőt, korábban azt vetítette elő, hogy idén május elsején, a munka ünnepén találja meg a szerelem. 

(Kiemelt képünk: Schmuck Andor bejelentette, hogy könyvet ír a félresikerült Tinder-randijairól. Forrás: Schmuck Andor Facebook)